Meet The Owners van de Gracht Den Haag

05.12.20 03:14 PM By Dennis

Meet... The Owners

Geschreven door Priya Badeloe, van Priya Loves Food

In deze rubriek stellen wij jullie aan de mensen achter de ondernemingen aan de mooiste grachten van Den Haag, de Bierkade en de dunne Bierkade. Onze gracht is rijk aan diverse restaurants, cafés en zelfs een hostel. Wat deze ondernemers allemaal gelijk hebben is dat ze apetrots zijn op hun onderneming aan de gracht. Ze zijn ambitieus, gezellig en harde werkers. 

Meet....Dennis, eigenaar van The Golden Stork

De 32-jarige Dennis van de Plas is één van de eigenaars van het hostel The Golden Stork. Dit hostel startte hij 3,5 jaar geleden samen met zijn broer. Deze Scheveningse broers hebben een passie voor ondernemen en reizen. Dan is een hostel wel de juiste match. Tijdens zijn studie maakte hij al een businessplan voor dit het starten van een hostel. Dit Haagse hostel heeft plek voor wel 40 gasten. 


The Golden Stork is een leuke plek door de gastvrijheid team en e perfecte locatie. “En we hebben de beste koffie”, vult Dennis aan. Het hostel in combinatie met het café zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Dit plekje aan de Bierkade is de ideale locatie voor een hostel, dicht bij het centrum en beide stations. Dennis vertelde “Bierkade is een prachtige locatie als Avenue Culinair met Jazz in de Gracht. In de eerste lockdown in maart begonnen we ook met het aanbieden ontbijt en lunchgerechten voor ieder publiek, niet alleen de gasten van het hostel. Het grote terras voor aan de gracht zat regelmatig bomvol. 

Dit willen wij ook uitbreiden naar hoofdgerechten, waar wij druk mee bezig zijn.” Hij lacht en vertelt verder “Wij hebben namelijk maar een keuken van 3 vierkante meter.” 


Dennis werkt graag samen met de andere ondernemers aan de Gracht. Ze bedenken regelmatig een concept wat in meerdere horeca terugkomt. Dit jaar startten ze al met De Gracht Pubquiz en Bockbier Vierdaagse en bijvoorbeeld Proef de Gracht. Dennis bedenkt continue nieuwe dingen, dus je zult snel meer van hem horen.